Skarphed i køkkenet
Det er en stor fornøjelse at arbejde med en skarp køkkenkniv. Hvis du plejer din kniv ordentligt, vil du have samme glæde af den i mange år. MinoSharp har specialiseret sig i sliberedskaber til japanske knive, og det er ingen ringere end Mino Tsuchida, Globals stærke mand, der står bag varemærket. Et par træk i MinoSharps berømte vådsliber er alt, der skal til, for at kniven bliver som ny. MinoSharp har også udviklet værktøj til mere kyndige knivnørder, som ved, hvordan en slibesten skal trækkes.
Fremstilling
Benriners produkter fremstilles i Japan af holdbar, fødevaregodkendt, BPA-fri plast. Knivbladene er håndslebne og fremstillet af rustfrit stål i høj kvalitet. Den håndværksmæssige produktion sikrer, at Benriner kan garantere, at deres mandoliner og grøntsagssnittere både holder en høj kvalitet og bevarer skarpheden i ekstremt lang tid.
FANTASTISK RATATOUILLE
Ratatouille er en klassisk fransk ret med zucchini, aubergine og tomat. Ved hjælp af en skarp mandolin og Filips enkle instruktioner kan du lave en ratatouille med ekstra finesse.
Mestre mandolinen
For at kunne håndtere en mandolin trygt og smidigt er der en del ting at tage hensyn til. Vi viser hvordan du håndterer det skarpe redskab på den rigtige måde.
TRE SLAGS ZOODLES
Zucchinipasta er blevet meget populært og kaldes normalt for ”zoodles”. Prøv at lave spaghetti med en grøntsagsskærer eller lasagneplader med en mandolin. Vi lærer dig knebene!
GARANTI
Tre års garanti mod fabrikationsfejl, forudsat at de gældende plejeråd følges; se informationen til dit produkt for mere information. Indkøbsdatoen skal dokumenteres med kvittering.
