Blog
Grillet asparges med hytteost, ærter og haveblomster
En smag af sommer! Denne smukke grilltallerken passer perfekt som forret eller en let frokost.
Publiseret af Siw Poulsen 26-05-2025Grillet kalveentrecôte med glødebagt kartoffel og chimichurri
Imponér middagsgæsterne med perfekt grillet kalv, glødebagt kartoffel og frisk chimichurri.
Publiseret af Siw Poulsen 26-05-2025Grillede jordbær med brændte hindbær & vaniljecreme
Oplev en ny dimension af bær! Denne sommerdessert byder på en skøn kombination af sødt, syrligt og røget.
Publiseret af Siw Poulsen 26-05-2025Butter board
Glem oste- og charcuteribrættet samt andre tapasfade – det her trendy smørbræt løfter dine serveringer til et helt nyt niveau!
Publiseret af Siw Poulsen 23-05-2025Tips til gavebordet
Bryllup, eksamen eller studenterfest? Vi giver dig 4 stilfulde gaveidéer til gavebordet.
Publiseret af Siw Poulsen 01-05-2025Legefuld madlavning
Tænk på formen. Og lad det, du serverer, se lige så lækkert ud, som det smager! Her er tre kreative tricks til en indbydende og legende præsentation.
Publiseret af Siw Poulsen 22-04-2025Tips til påskebordet
Drop buffetbordet og sats på smørrebrød! Vi giver dig de bedste tips til en vellykket påskefejring.
Publiseret af Siw Poulsen 01-04-20253 slags smørrebrød
Smørrebrød er en dansk klassiker, der sjældent skuffer – især på buffetbordet. Her giver vi dig tre forårsfriske varianter med forskellige toppings: frisk laks, cremet rejesalat og rustik kartoffel.
Publiseret af Nellie Karlsson 31-03-2025Gyoza med svinekød & chilidippsauce
Fredagshygge 2.0! Sprøde, farsfyldte gyoza med en cremet spidskålssalat og en sojasauce med gochujang.
Publiseret af Siw Poulsen 25-03-2025Drinktips - Spicy Margarita
Server en Spicy Margarita! Lige så syrlig og forfriskende som den klassiske drink – men med et kraftigt jalapeño-kick.
Publiseret af Siw Poulsen 28-02-2025Farverig fredagsstemning
Sæt smag på middage i marts! Vi deler opskrifter og redskaber til en vellykket tacoaften.
Publiseret af Siw Poulsen 28-02-2025Sundqvist – Stolt sponsor af Det Danske Kokkelandshold
Det Danske Kokkelandshold er et af verdens bedste. Hos Sundqvist er vi glade for, at vi nu kan kalde os stolt sponsor af holdet.
Publiseret af Siw Poulsen 13-02-2025Gratineret løgsuppe
Lyst til suppe? Her er en super god opskrift på Lisa Lemkes egen løgsuppe. En rustik og varmende suppe, der er perfekt på en mørk efterårsdag.
Publiseret af Siw Poulsen 10-02-2025Grønkålssuppe med ærter & grøn karry
En cremet suppe falder altid i god jord - uanset årstiden. Her deler Louise Johansson opskriften på en dampende varm suppe i forårets grønne farve.
Publiseret af Siw Poulsen 10-02-2025Ungarsk gullaschsuppe
Få supper varmer lige så godt som en rygende varm, ungarsk gullasch. En fyldig og krydret kødsuppe med smag af kommen, paprika og tomat.
Publiseret af Siw Poulsen 10-02-2025Varmende hverdagssupper
Supper er den perfekte redning i hverdagen. De er ofte hurtige at lave, billige, nemme at variere og lette at tilberede til mange. Her er vores bedste opskrifter!
Publiseret af Siw Poulsen 10-02-2025Inspirerende hverdagsfavoritter
Februar kan være grå og kold, men dit køkken behøver ikke at være det. Her er vores bedste tips til et inspirerende februar-køkken.
Publiseret af Siw Poulsen 03-02-2025Asiatiske kåldolmere med fars
Kåldolmere er en elsket klassiker i det danske køkken, men nogle gange kan det være sjovt at eksperimentere med nye smage. Prøv vores Asieninspirerede opskrift!
Publiseret af siw 31-01-2025Sig hej til Bunmei!
Bunmei leverer japanske knivmodeller med et stilrent design, der passer perfekt ind i det moderne, skandinaviske køkken. Lær vores nye knivbrand at kende!
Publiseret af Siw Poulsen 21-01-2025Samuel Groves – Køkkenets kronjuveler
Nu byder vi Samuel Groves velkommen i sortimentet! Et britisk mærke med over 200 års erfaring i at skabe køkkenredskaber i verdensklasse.
Publiseret af Siw Poulsen 15-01-2025Forårets nyheder 2025
Nyt år = tid til at byde årets første nyheder velkomne i sortimentet! Hvilken knivmodel, skærebræt eller gryde bliver din nye favorit?
Publiseret af Siw Poulsen 13-01-2025Japansk knivguide
Der er flere faktorer der skal overvejes, når du vælger en japansk kniv. Vores japanske knivguide hjælper dig med at finde den bedste kniv til dine behov.
Publiseret af Siw Poulsen 01-01-2025Grillet jomfruhummer med smørsauce
Jomfruhummer til forret – ja, tak! Denne lækre ret består af grillet jomfruhummere, serveret med en smagfuld smørsauce.
Publiseret af siw 18-12-2024Julegaveideer fra Rebecca Siri
Vent ikke med julegaveindkøbene! Global's ambassadør Rebecca Siri giver dig 6 idéer til gaver at lægge under juletræet.
Publiseret af Siw Poulsen 04-12-2024Råraka à la Janssons fristelse
En klassisk Jansson er altid en vinder, men prøv en ny variant til jul. Sebastian Gibrands råraka med ansjos-smag er lige så lækker som genial!
Publiseret af Siw Poulsen 02-12-2024Tips til ønskelisten
Vent ikke med julegaveindkøbene! Vi giver dig 3 stilfulde gaveidéer til at lægge under juletræet.
Publiseret af Siw Poulsen 01-12-2024Fudge med kardemomme
Fudge er en julefavorit, som du nemt kan variere med forskellige krydderier og smagsgivere. Prøv Louise Johanssons lækre opskrift med kardemomme!
Publiseret af Siw Poulsen 28-11-2024Bakad choklad med lingonpäron & salt kolasås
Lyx i varje tugga! Stjärnkocken Stefan Karlsson serverar en otrolig chokladdessert som fullkomligt smälter i munnen.
Publiseret af Lena Unger 27-11-2024Sprød salat med grønkål, appelsin & mandler
Tips til efterårets og vinterens middage! Denne smukke salat passer både til julebordet, Thanksgiving og Mortens And.
Publiseret af Siw Poulsen 14-11-2024Laksetataki
Flot, hurtigt – og utroligt lækkert! Prøv mesterkokken Øyvind Bøe Dalelvs opskrift på laksetataki.
Publiseret af Siw Poulsen 11-11-2024Lange med rodfrugter, smetana og brødkrummer
En ny julefavorit! Stefan Karlsson har samlet en masse inspiration, for derefter at sammensætte sin helt egen hovedret.
Publiseret af Siw Poulsen 11-11-2024Anbefalede sliberier
Når din kniv ikke bliver tilstrækkelig skarp med et strygestål eller en vådsliber, er det tid til at få den slebet om. Vi har listet anbefalede slibeværksteder nær dig.
Publiseret af Siw Poulsen 08-11-2024Klar til Mortensaften
Hurra for Mortens And! Uanset hvad der står på menuen hjemme hos dig, har vi opskrifter og redskaber, der løfter festlighederne.
Publiseret af Siw Poulsen 06-11-2024November med guldkant
Tag madlavningen til næste niveau! Vi giver tips til opskrifter og redskaber, der sætter guldkant på tiden i køkkenet i november.
Publiseret af Siw Poulsen 01-11-2024Bagt chokolade med tyttebærpærer & salt karamel-sauce
Luksus i hver bid! Stefan Karlssons bagte chokolade er noget ud over det sædvanlige – og den perfekte afslutning på middagen.
Publiseret af Siw Poulsen 31-10-2024Pasta – 5 enkle & gode middagsopskrifter
Cremede klassikere, virale hverdagsretter og opskrifter fra nogle af Sveriges bedste kokke – her er vores mest populære pastaopskrifter!
Publiseret af Siw Poulsen 18-10-2024Pasta med kylling & salvie
Middagstip! Salvie- og hvidløgsfyldt kyllingebryst med linguini og kantareller signeret af Sveriges første mesterkok, Louise Johansson.
Publiseret af Siw Poulsen 18-10-2024Cheesy smashburger med trøffel og karamelliserede løg
Den professionelle kok Øyvind Bøe Dalelv giver os opskriften på sin signaturret: smashburger. Sprød og virkelig lækker!
Publiseret af Siw Poulsen 17-10-2024Risotto med græskar & salvie
Kombinationen af sød græskar, salt parmesanost og friskkværnet sort peber gør Louise Johanssons risotto til en ægte smagssensation.
Publiseret af Siw Poulsen 17-10-2024Vidunderlig efterårsrisotto
Sådan en varm risotto med kantareller smager ekstra lækkert på denne tid af året! Bag denne smagfulde opskrift står de svenske kokke Tommy Myllymäki og Lisa Lemke.
Publiseret af Siw Poulsen 16-10-2024Efterårsgryde med højreb, kantareller og syltet æble
Stjernekokken Stefan Karlsson deler sin opskrift på en lækker efterårsgryde med blandt andet højreb, kantareller og syltet æble. Kombinationerne i denne ret er uovertrufne!
Publiseret af Siw Poulsen 08-10-2024Global fylder 40 år!
Global fylder 40 år – og lancerer to knivskarpe jubilæumsprodukter. Gå ikke glip af chancen for at fejre jubilæet med pomp og stål!
Publiseret af Siw Poulsen 08-10-2024Herlige efterår
Mættende vine og varme gryderetter – efteråret er den perfekte tid til at samle sine nærmeste omkring middagsbordet.
Publiseret af Siw Poulsen 30-09-2024Pink pasta
Trend nummer ét? Pink pasta eller Barbie pasta laver du hurtigt ved at blande pasta med en sauce lavet af rødbeder og gedeost.
Publiseret af Siw Poulsen 12-09-2024Retter i farvepaletter
Hop på trenden med farverig mad! Vi giver dig tips til råvarer fra naturens eget skab, uden kunstige farvestoffer eller tilsætningsstoffer, som er perfekte til at tilføje farve.
Publiseret af Siw Poulsen 12-09-2024Jordskokkesuppe med syltede æbler
Jordskokkesuppe er en mild og cremet suppe, som er perfekt at servere til forret! Prøv Louise Johanssons opskrift med sort peber og tørret timian.
Publiseret af Siw Poulsen 11-09-2024Pasta med jordskokker & østershatte
En himmelsk god pasta med cremet jordskokker, lækre stegte svampe og friske krydderurter. Toppet med trøffelolie!
Publiseret af Siw Poulsen 11-09-2024Toast med kantareller & stenbiderrogn
Lad kantarellerne leve op til deres status som skovens guld. På denne toast får svampen selskab af lækker stenbiderrogn, cremefraiche og dild.
Publiseret af Siw Poulsen 11-09-2024Gode redskaber til høsten
Nu er høsttiden her endelig! Vi giver dig tips til praktiske redskaber, der hjælper dig med at udnytte sensommerens lækkerier.
Publiseret af Siw Poulsen 02-09-2024Sprøde æblechips
Varier fredagssnacksene! At lave tørrede æblechips er en fremragende måde at udnytte årets frugthøst på.
Publiseret af Siw Poulsen 02-09-2024Sushiskole - Futomaki
I vores sushiskole med Frida Ronge viser hun, hvordan du laver futomaki, den største makirulle af dem alle.
Publiseret af Siw Poulsen 22-08-2024Fristende nyheder fra Pulltex
Opfrisk efterårskøkkenet med det nyeste fra Pulltex! Blandt efterårets nyheder finder du blandt andet køletasker i flere farver og modeller.
Publiseret af Siw Poulsen 20-08-2024Focaccia med dildolie & tomater
Nybagt brød er altid værdsat. Her deler Louise Johansson grundopskriften på focaccia. Smag til med dildolie og friske tomater, eller varier med din yndlingstopping!
Publiseret af Siw Poulsen 24-07-2024Baguetter med urte-pesto & coppa
Opskrifter til picnicturen! Louise Johanssons lækre baguetter er fyldt med hjemmelavet urte-pesto, burrataost og lufttørret coppa. Server dem gerne sammen med frisk frugt.
Publiseret af Lena Unger 22-07-2024Nordisk sushibowl med rejer og sojamarinerede æg
I vores sushiskole med Frida Ronge gennemgår hun, hvordan du laver en nordisk sushibowl med rejer og sojamarinerede æg – så enkelt og lækkert!
Publiseret af Åsa Hendberg 22-07-2024Fiskesuppe med skaldyr
Havets delikatesser i en skål - Lav en luksuriøs fisk- og skaldyrssuppe til dine gæster!
Publiseret af Siw Poulsen 21-07-2024Fisk i pakke med kartofler og fennikel
Her er en opskrift af Frida Ronge, som er perfekt at lave over åben ild. Hvis du vil, kan du lave alt forarbejdet derhjemme og blot afslutte med vinen på stedet.
Publiseret af siw poulsen 15-07-2024Pak til picnic
Skål for sommer og picnicsæson! Her giver vi dig seks køkkenredskaber du kan tage med i picnickurven.
Publiseret af siw poulsen 23-06-2024Grillsæson
Vil du udfordre dig selv ved grillen denne sommer? Prøv at eksperimentere med nye smage og grillredskaber.
Publiseret af siw poulsen 18-06-2024