INGREDIENSER
(4 portioner)
400 g hakket svinekød
2 dl spidskål, finthakket
2 dl forårsløg, fint strimlet
0,5 dl japansk sojasauce
1 spsk frisk ingefær, fintrevet
2 fed hvidløg, fintrevet
2 tsk sesamolie
1 spsk sukker
1 tsk salt
28 stk. gyozaark, optøede
1 dl vand
0,5 dl rapsolie
1,5 dl vand til dampning
Dipsauce
0,5 dl japansk sojasauce
0,5 dl mirin
2 tsk sukker
2 tsk sesamolie
0,5 dl forårsløg, fint strimlet
2 tsk gochujang (eller 1 tsk gochugaru eller chiliflager)
Spidskålssalat
300 g spidskål, fint strimlet
2 spsk japansk sojasauce
1 spsk mirin
1 lime, revet skal og saft
0,5 dl mayonnaise
1 spsk sorte sesamfrø