Leder du efter et festligt middagsforslag til weekenden? Så vil vi gerne foreslå vores lækre fisk- og skaldyrssuppe lavet med hvidvin, torsk, blåmuslinger og rejer.
Fantastisk velsmagende!
INGREDIENSER
(4 portioner)
2 spsk. smør
1 løg
1 fennikelhoved
2 stængler bladselleri
1 fed hvidløg, finthakket
1 liter fiskebouillon
2,5 dl hvidvin
500 g vongole-muslinger
500 g blåmuslinger
250 g rejer
500 g torsk
0,5 dl fløde
Salt og peber

sådan gør du
Børst muslingerne rene i koldt vand og pil rejerne. Krydr rejerne og fisken med salt og peber.
Finhak løg, fennikel og selleri. Steg det i en stor gryde med smør, og rør rundt indtil det hele er blevet blødt. Tilsæt hvidløget og steg det yderligere et minut. Tilsæt fiskebouillon og vongole-muslinger. Lad det simre under låg i cirka 3 minutter.
Rør rejer og blåmuslinger ned i gryden. Læg fisken ovenpå skaldyrene. Dæk gryden med låg og lad det simre indtil muslingerne åbner sig, og fisken samt rejerne er faste og gennemkogt.
Tag gryden af varmen. Rør fløde i og smag til med salt og peber. Server sammen med en skive citron og en skive brød.