Præsenteret af: 
Der er ikke noget, der smager så meget af sommer, som rabarber og grillmad. Her er en superlækker rabarberdessert, der tilberedes på grillen. Kan det blive mere sommerligt?
Om sommeren er der næsten hele tiden fyret op i grillen. Så hvorfor ikke udnytte grillgløderne til den afsluttende del af middagen også. Med denne opskrift fra Culinary Team West of Sweden er du sikker på at imponere gæsterne ved din næste grillmiddag!
Ingredienser
200 g rabarber
2 dl vand
1 dl sukker
½ vaniljestang
½ citron, skal og saft
Sådan gør du
Bring vand og sukker i kog i en gryde. Tilsæt rabarber, citronskal og -saft. Skrab kornene ud af vaniljestangen, og læg også dem i.
Lad det simre i et minut, og sæt det så til side. Lad rabarberne ligge i lagen i noget tid, gerne i køleskab natten over.
Tag rabarberne op af lagen, og lad dem dryppe af i et dørslag.
Grill dem derefter direkte på risten i et par minutter. Servér rabarberne varme med vaniljeis og knust marengs.