Bliv bekendt med Global's ambassadør – Rebecca Siri!
Rebecca er udlært kok på Michelin restauranten Søllerød Kro, hvor hun til dagligt er ansvarlig for dessertpartiet. Derudover elsker hun at deltage i konkurrencer og har i år (2023) vundet sejrene i både Jomfruhummer Konkurrencen og i talentkonkurrencen for kokke; Rising Star. Vi har stillet nogle spørgsmål til den skarpe kok.

Hvorfor var det "bare" desserter?
Desserter kan det hele, det er farverig, knasende, blødt, koldt, sødt, varmt, syrligt… Forudsætningen for at skabe gode desserter er godt håndværk og dygtige håndværkere. Jeg nyder at arbejde med disse råvarer, og være med til at skabe noget som smager dejligt og som er den sidste madoplevelse som gæsterne har.
Du er vores danske Globale ambassadør! Hvordan føles det?
Global er et mærke som jeg kender til, siden jeg var barn. Hjemme hos os har Global knive altid haft plads i knivskuffen. Det er et brand som alle danskere kender til, derfor er det med glæde og stolthed at få lov til at være den danske Global ambassadør.
Hvad er dine tre Globale favoritter hjemme i køkkenet?