Tre slags Zoodles
Glem pasta og nudler! Vil du gerne begynde at spise mere grønt? Så er det tid til Zoodles!
Pasta lavet af zucchini, også kaldet zoodles, er et grønt og sundt alternativ at servere til aftensmaden. Desuden er det supernemt at lave, og du kan lave den i forskellige faconer, alt efter hvilken pastaret du har lyst til. For at inspirere dig til at prøve dine grønne fingre af har vi testet tre forskellige varianter af zoodles, som passer til kødsaucen, i salaten eller til lasagnen.
ZUCCHINI SPAGHETTI
Med en grøntsagsstrimler fra Benriner udskærer du hurtigt og enkelt zucchinien til spaghetti. Brug den i rå salater, eller kog den et par minutter, og erstat den almindelige pasta.
ZUCCHINI FETTUCINI
Til en lidt bredere zucchinipasta passer det rigtig godt med en mandolin. Skær enderne af zucchinien af. Sæt det brede julienneblad i, og skær på langs. Vupti, så har du zucchini fettucini!
LASAGNEPLADER AF ZUCCHINI
At lave lasagne med zucchini er både godt og enkelt. Skær zucchinien tynd på en mandolin uden julienne. Perfekt som erstatning eller supplement til traditionelle lasagneplader.