Entrecôte med kajmak & ajvar

Publiseret af: Lena Unger, 02-06-2022


Præsenteret af:  


Tag din grillkunst til næste niveau! At eksperimentere med nye smage og teknikker er en god måde at udfordre dig selv på i din madlavning. Her lærer den professionelle kok Edin Dzemat, dig at lave en klassisk kødret med en smag af Balkan.

Bryd de gamle vaner og læg noget nyt  på grillen. Næsten alt kan grilles. Det er egentlig bare din kreativitet, og dit udstyr, som sætter grænser. Ved hjælp af vores grillværktøj og opskrifter fra hele verden ønsker vi at inspirere dig til at lave magiske ting på grillen. Vores grillskole er en Global Grillskole - i alle ordets betydninger.

 

Ingredienser

Edins entrecôte (2 portioner)
400 g entrecôte
2 tsk Vegeta natur universalkrydderi
Somunbrød
Grøn salat
Kajmak

Sådan gør du

Skær entrecôten i 2 cm tykke skiver. Krydr skiverne med Vegeta natur på begge sider.

Læg kødet på grillen. Grill, indtil kernetemperaturen er 50 grader, ca. 2-3 minutter på hver side. Tag kødet af grillen, og lad det hvile på skærebrættet i mindst 5 minutter.

Udskær kødet med en trancherkniv og en stegegaffel.

Servér den grillede entrecôte med somunbrød, kajmak, grøn salat og hjemmelavet ajvar.

...

Hjemmelavet Ajvar

Ajvar kan købes færdig på glas, men den bliver naturligvis bedst, hvis du selv laver den. Prøv Edins hurtige version, som kun indeholder tre ingredienser: peberfrugt, aubergine og salt. En klar favorit til grillmiddagen! 

LÆS MERE

RELATERTE produkter