Blog
Grillet asparges med hytteost, ærter og haveblomster
En smag af sommer! Denne smukke grilltallerken passer perfekt som forret eller en let frokost.
Publiseret af Siw Poulsen 26-05-2025Grillet kalveentrecôte med glødebagt kartoffel og chimichurri
Imponér middagsgæsterne med perfekt grillet kalv, glødebagt kartoffel og frisk chimichurri.
Publiseret af Siw Poulsen 26-05-2025Grillede jordbær med brændte hindbær & vaniljecreme
Oplev en ny dimension af bær! Denne sommerdessert byder på en skøn kombination af sødt, syrligt og røget.
Publiseret af Siw Poulsen 26-05-2025Butter board
Glem oste- og charcuteribrættet samt andre tapasfade – det her trendy smørbræt løfter dine serveringer til et helt nyt niveau!
Publiseret af Siw Poulsen 23-05-20253 slags smørrebrød
Smørrebrød er en dansk klassiker, der sjældent skuffer – især på buffetbordet. Her giver vi dig tre forårsfriske varianter med forskellige toppings: frisk laks, cremet rejesalat og rustik kartoffel.
Publiseret af Nellie Karlsson 31-03-2025Gyoza med svinekød & chilidippsauce
Fredagshygge 2.0! Sprøde, farsfyldte gyoza med en cremet spidskålssalat og en sojasauce med gochujang.
Publiseret af Siw Poulsen 25-03-2025Gratineret løgsuppe
Lyst til suppe? Her er en super god opskrift på Lisa Lemkes egen løgsuppe. En rustik og varmende suppe, der er perfekt på en mørk efterårsdag.
Publiseret af Siw Poulsen 10-02-2025Grønkålssuppe med ærter & grøn karry
En cremet suppe falder altid i god jord - uanset årstiden. Her deler Louise Johansson opskriften på en dampende varm suppe i forårets grønne farve.
Publiseret af Siw Poulsen 10-02-2025Ungarsk gullaschsuppe
Få supper varmer lige så godt som en rygende varm, ungarsk gullasch. En fyldig og krydret kødsuppe med smag af kommen, paprika og tomat.
Publiseret af Siw Poulsen 10-02-2025Asiatiske kåldolmere med fars
Kåldolmere er en elsket klassiker i det danske køkken, men nogle gange kan det være sjovt at eksperimentere med nye smage. Prøv vores Asieninspirerede opskrift!
Publiseret af siw 31-01-2025Grillet jomfruhummer med smørsauce
Jomfruhummer til forret – ja, tak! Denne lækre ret består af grillet jomfruhummere, serveret med en smagfuld smørsauce.
Publiseret af siw 18-12-2024Råraka à la Janssons fristelse
En klassisk Jansson er altid en vinder, men prøv en ny variant til jul. Sebastian Gibrands råraka med ansjos-smag er lige så lækker som genial!
Publiseret af Siw Poulsen 02-12-2024Fudge med kardemomme
Fudge er en julefavorit, som du nemt kan variere med forskellige krydderier og smagsgivere. Prøv Louise Johanssons lækre opskrift med kardemomme!
Publiseret af Siw Poulsen 28-11-2024Bakad choklad med lingonpäron & salt kolasås
Lyx i varje tugga! Stjärnkocken Stefan Karlsson serverar en otrolig chokladdessert som fullkomligt smälter i munnen.
Publiseret af Lena Unger 27-11-2024Sprød salat med grønkål, appelsin & mandler
Tips til efterårets og vinterens middage! Denne smukke salat passer både til julebordet, Thanksgiving og Mortens And.
Publiseret af Siw Poulsen 14-11-2024Laksetataki
Flot, hurtigt – og utroligt lækkert! Prøv mesterkokken Øyvind Bøe Dalelvs opskrift på laksetataki.
Publiseret af Siw Poulsen 11-11-2024Lange med rodfrugter, smetana og brødkrummer
En ny julefavorit! Stefan Karlsson har samlet en masse inspiration, for derefter at sammensætte sin helt egen hovedret.
Publiseret af Siw Poulsen 11-11-2024Bagt chokolade med tyttebærpærer & salt karamel-sauce
Luksus i hver bid! Stefan Karlssons bagte chokolade er noget ud over det sædvanlige – og den perfekte afslutning på middagen.
Publiseret af Siw Poulsen 31-10-2024Pasta med kylling & salvie
Middagstip! Salvie- og hvidløgsfyldt kyllingebryst med linguini og kantareller signeret af Sveriges første mesterkok, Louise Johansson.
Publiseret af Siw Poulsen 18-10-2024Cheesy smashburger med trøffel og karamelliserede løg
Den professionelle kok Øyvind Bøe Dalelv giver os opskriften på sin signaturret: smashburger. Sprød og virkelig lækker!
Publiseret af Siw Poulsen 17-10-2024Risotto med græskar & salvie
Kombinationen af sød græskar, salt parmesanost og friskkværnet sort peber gør Louise Johanssons risotto til en ægte smagssensation.
Publiseret af Siw Poulsen 17-10-2024Vidunderlig efterårsrisotto
Sådan en varm risotto med kantareller smager ekstra lækkert på denne tid af året! Bag denne smagfulde opskrift står de svenske kokke Tommy Myllymäki og Lisa Lemke.
Publiseret af Siw Poulsen 16-10-2024Efterårsgryde med højreb, kantareller og syltet æble
Stjernekokken Stefan Karlsson deler sin opskrift på en lækker efterårsgryde med blandt andet højreb, kantareller og syltet æble. Kombinationerne i denne ret er uovertrufne!
Publiseret af Siw Poulsen 08-10-2024Pink pasta
Trend nummer ét? Pink pasta eller Barbie pasta laver du hurtigt ved at blande pasta med en sauce lavet af rødbeder og gedeost.
Publiseret af Siw Poulsen 12-09-2024Jordskokkesuppe med syltede æbler
Jordskokkesuppe er en mild og cremet suppe, som er perfekt at servere til forret! Prøv Louise Johanssons opskrift med sort peber og tørret timian.
Publiseret af Siw Poulsen 11-09-2024Pasta med jordskokker & østershatte
En himmelsk god pasta med cremet jordskokker, lækre stegte svampe og friske krydderurter. Toppet med trøffelolie!
Publiseret af Siw Poulsen 11-09-2024Toast med kantareller & stenbiderrogn
Lad kantarellerne leve op til deres status som skovens guld. På denne toast får svampen selskab af lækker stenbiderrogn, cremefraiche og dild.
Publiseret af Siw Poulsen 11-09-2024Sprøde æblechips
Varier fredagssnacksene! At lave tørrede æblechips er en fremragende måde at udnytte årets frugthøst på.
Publiseret af Siw Poulsen 02-09-2024Sushiskole - Futomaki
I vores sushiskole med Frida Ronge viser hun, hvordan du laver futomaki, den største makirulle af dem alle.
Publiseret af Siw Poulsen 22-08-2024Focaccia med dildolie & tomater
Nybagt brød er altid værdsat. Her deler Louise Johansson grundopskriften på focaccia. Smag til med dildolie og friske tomater, eller varier med din yndlingstopping!
Publiseret af Siw Poulsen 24-07-2024Baguetter med urte-pesto & coppa
Opskrifter til picnicturen! Louise Johanssons lækre baguetter er fyldt med hjemmelavet urte-pesto, burrataost og lufttørret coppa. Server dem gerne sammen med frisk frugt.
Publiseret af Lena Unger 22-07-2024Nordisk sushibowl med rejer og sojamarinerede æg
I vores sushiskole med Frida Ronge gennemgår hun, hvordan du laver en nordisk sushibowl med rejer og sojamarinerede æg – så enkelt og lækkert!
Publiseret af Åsa Hendberg 22-07-2024Fiskesuppe med skaldyr
Havets delikatesser i en skål - Lav en luksuriøs fisk- og skaldyrssuppe til dine gæster!
Publiseret af Siw Poulsen 21-07-2024Fisk i pakke med kartofler og fennikel
Her er en opskrift af Frida Ronge, som er perfekt at lave over åben ild. Hvis du vil, kan du lave alt forarbejdet derhjemme og blot afslutte med vinen på stedet.
Publiseret af siw poulsen 15-07-2024Ciabatta med let røget røding & vilde urter
Letrøget røding, creme fraiche, rødløg og lakserogn mødes i en ciabattasandwich fyldt med smag og tekstur. Nem og enkel at tage med på tur!
Publiseret af Siw Poulsen 13-05-2024Prästostmuffins
Tærte med ost er lækkert, men det er også sjovt at prøve noget nyt. Hvorfor ikke forkæle gæsterne med ostemuffins på buffetbordet?
Publiseret af Siw Poulsen 08-05-2024Couscoussalat med melon & jordbær
Sommerens salat til ALT grillmad har du her. Tilbered couscous på fem minutter, bland med jordbær, cantaloupemelon og fetaost. Server gerne med jalapeñodressing!
Publiseret af Siw Poulsen 30-04-2024Mørdejstærte med bladbeder & gedeost
Frisk mørdej toppet med citroncreme, bladbeder i forskellige farver, gedeost i skiver og basilikumblade - hvor lækkert lyder det ikke? Serveres som små appetitvækkere eller lækkert tilbehør!
Publiseret af Siw Poulsen 30-04-2024Hollandaisesauce
Vil du blive mester i hollandaisesauce? Til Eggs Benedict og fisk er denne sauce en sand favorit. Lær trickene til at lykkes!
Publiseret af siw poulsen 22-04-2024Ristede asparges med ramsløg & hollandaise
Forårets smag og farve på en tallerken! Vi giver dig opskriften på en lækker forret med grønne og hvide asparges og hollandaisesauce.
Publiseret af Siw Poulsen 11-04-2024Sushibowl – Chirashi Sushi
Chirashi Sushi er en ægte klassiker inden for det traditionelle, japanske køkken og kan - mere eller mindre - beskrives som sushi i en skål.
Publiseret af Siw Poulsen 09-04-2024Tamagoyaki – Japansk omelet
Pift din sushi-rulle eller Chirashi-skål op med Frida Ronges opskrift på den japanske omelet, Tamagoyaki. Et klassisk sushi-tilbehør, der er lige så lækkert som det er nemt at lave.
Publiseret af Siw Poulsen 09-04-2024Kålroegari – syltet kålroe
Syltet kålroe, kaldt kålroegari, eller syltet ingefær er mange menneskers favorit, når det kommer til sushi-tilbehør. Prøv Frida Ronges variant med smag af kålroe!
Publiseret af Sofia Rönnkvist 08-04-2024Sushiris
Vil du være rigtig god til at lave sushi? Her har du opskriften på de perfekte sushiris - der helt sikkert bliver en succes!
Publiseret af Siw Poulsen 08-04-2024Eggs Royale
Byd på en kongelig weekendbrunch! Her deler den professionelle kok Thomas Sjögren en friskere variant af klassikeren Egg Benedict.
Publiseret af Siw Poulsen 03-04-2024Laksecarpaccio med rosenpeber & granatæble
Laksecarpaccio er lige så lækkert for øjnene som for smagsløgene. Louise Johanssons variation har en dejlig blomstrende tone af granatæble og rosenpeberkorn.
Publiseret af Siw Poulsen 25-03-2024Yuzuis med mandelflager
Christin Kashou har yuzu som sin favoritfrugt. Her er en variant af yuzuis, som hun serverede til finalen i Sveriges Mästerkock. Absolut værd at prøve!
Publiseret af Siw Poulsen 25-03-2024Grillet havkrebs med jordskokker
Tilbered en opskrift fra stjernekokken Stefan Karlsson. Denne skønne ret består af grillet, burfanget havkrebs, serveret med jordskokker og en skummende krebsesauce.
Publiseret af Siw Poulsen 21-03-2024Lammesteg med selleripuré & gedeostkroketter
En rosastegt lammestegsbøf serveret med krydrede, kogte rødbeder, gedeostkroketter, ristet savoykål, selleripuré samt skysauce. Kan det blive bedre?
Publiseret af Åsa Hendberg 18-03-2024Jordbær med sort peber & citron
Kan du ikke få nok af jordbær? Så vil du elske Louise Johanssons opskrift! Her serveres jordbærrene sammen med peber, citron og hjemmelavet is.
Publiseret af Siw Poulsen 26-02-2024Majsdip
Hurtigt, nemt og utroligt lækkert - det er denne cremede majsdip med chili. Den ultimative følgesvend til en tacoaften!
Publiseret af Siw Poulsen 15-02-2024Rose af hiramasa med grape & agurk
Spred kærlighed til en person, du holder af, med denne lækre sashimi-rose! Bag opskriften står den professionel kok Louise Johansson.
Publiseret af Siw Poulsen 14-02-2024Bao-semla
Den elskede fastelavnsbolle findes nu i alle mulige former og udgaver. Professionel kok Louise Johansson deler sin nye favorit: bao-semla!
Publiseret af Siw Poulsen 13-02-202450/50 kødboller med pasta & tomatsovs
Klimavenlige kødboller - selvfølgelig! Den svenske professionelle kok, Jessie Sommarström, byder på en lækker opskrift lavet med 50% kød og 50% bælgfrugter.
Publiseret af Siw Poulsen 12-02-2024Vegansk ramen med miso & shiitakesvampe
Lær at lave din egen ramen! Her serverer vi en vegansk variant med velsmagende bouillon og sprøde toppings.
Publiseret af Siw Poulsen 01-02-2024Ærtemole
Lige så god som den klassiske variant, men lavet med grønne ærter i stedet for avocado. Ærtmole er et alternativ til guacamole, der er både venligere mod miljøet og pengepungen.
Publiseret af Siw Poulsen 16-01-2024Nudelsuppe med grøntsager & svampe
Pust nyt liv i grøntsagerne og udnyt de halvtomme dåser i køleskabet. Thomas Sjögren byder på en super lækker nudelsuppe lavet af køleskabsrester!
Publiseret af Siw Poulsen 15-01-2024Pizza med urter og citron
Vil du lave pizza lige så godt som Lisa Lemke? Her er en vegetarisk pizza med to forskellige oste og en masse friske krydderurter fra haven.
Publiseret af Siw Poulsen 15-01-2024Stegt spidskål med panko og vinaigrette på brunet smør
En vegetarisk ret, hvor spidskål er stjernen på tallerkenen. Bag opskriften står den svenske professionelle kok, Thomas Sjögren.
Publiseret af Siw Poulsen 15-01-2024