Focaccia med dildolie & tomater
![...](/admin/public/getimage.ashx?Image=/Files/Images/Blogg/2024/Plock/juli/recept_brod.jpg&Format=jpg&Compression=90&width=700&crop=0&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Nybagt brød er altid værdsat. Her deler Louise Johansson grundopskriften på focaccia. Smag til med dildolie og friske tomater, eller varier med din yndlingstopping!
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2024/Plock/juli/macka_wide.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Baguetter med urte-pesto & coppa
Opskrifter til picnicturen! Louise Johanssons lækre baguetter er fyldt med hjemmelavet urte-pesto, burrataost og lufttørret coppa. Server dem gerne sammen med frisk frugt.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2022/Sushibowls/nordiskbowl_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Nordisk sushibowl med rejer og sojamarinerede æg
I vores sushiskole med Frida Ronge gennemgår hun, hvordan du laver en nordisk sushibowl med rejer og sojamarinerede æg – så enkelt og lækkert!
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2023/Soppor/hovedbilde_fiskesuppe_oppskrift_1.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Fiskesuppe med skaldyr
Havets delikatesser i en skål - Lav en luksuriøs fisk- og skaldyrssuppe til dine gæster!
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2021/Frida/frida_recept_fiskpaket1_DK.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Fisk i pakke med kartofler og fennikel
Her er en opskrift af Frida Ronge, som er perfekt at lave over åben ild. Hvis du vil, kan du lave alt forarbejdet derhjemme og blot afslutte med vinen på stedet.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2021/Plock/Juli/plock_juli_blogg_dk.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Pak til picnic
Skål for sommer og picnicsæson! Her giver vi dig seks køkkenredskaber du kan tage med i picnickurven.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2021/Plock/Juni/plock_juni21_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Grillsæson
Vil du udfordre dig selv ved grillen denne sommer? Prøv at eksperimentere med nye smage og grillredskaber.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2023/Student/student_main.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Studentergaver
Den perfekte studentergave? Vi anbefaler tidløse gaver at give til den nybagte student.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2024/Vildaskafferiet/vild_ciabatta_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Ciabatta med let røget røding & vilde urter
Letrøget røding, creme fraiche, rødløg og lakserogn mødes i en ciabattasandwich fyldt med smag og tekstur. Nem og enkel at tage med på tur!
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2013/Stefanrecept/pmuffins.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Prästostmuffins
Tærte med ost er lækkert, men det er også sjovt at prøve noget nyt. Hvorfor ikke forkæle gæsterne med ostemuffins på buffetbordet?
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2024/Plock/Maj/recept_tart.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Mørdejstærte med bladbeder & gedeost
Frisk mørdej toppet med citroncreme, bladbeder i forskellige farver, gedeost i skiver og basilikumblade - hvor lækkert lyder det ikke? Serveres som små appetitvækkere eller lækkert tilbehør!
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2024/Plock/Maj/Plock_maj_dk_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Festlige maj
Er du på udkig efter en Mors dag-gave, bryllupsgave eller eksamensgave? Se vores stilfulde gaveforslag her!
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2024/Plock/juni/grillrecept_sommarsallad_2.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Couscoussalat med melon & jordbær
Sommerens salat til ALT grillmad har du her. Tilbered couscous på fem minutter, bland med jordbær, cantaloupemelon og fetaost. Server gerne med jalapeñodressing!
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2020/Kylavin/kylavin_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Få den rette temperatur på vinen
Lær at temperere rødvin og hvidvin - og hurtigkøle bobler! Vi giver dig redskaberne, der skaber en bedre vinoplevelse.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2020/Sasskola/blogg_hollis.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Hollandaisesauce
Vil du blive mester i hollandaisesauce? Til Eggs Benedict og fisk er denne sauce en sand favorit. Lær trickene til at lykkes!
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2024/Turitorsk/turitorsk_blogg1.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
På torsketur
I de mørke farvande omkring Reykjavik findes torsk - i overflod. Vi tester vores held til havs sammen med fem af Sveriges førende kokkeprofiler.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2024/Plock/April/sparris_blogg_1.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Ristede asparges med ramsløg & hollandaise
Forårets smag og farve på en tallerken! Vi giver dig opskriften på en lækker forret med grønne og hvide asparges og hollandaisesauce.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2022/Sushibowls/chirashi_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Sushibowl – Chirashi Sushi
Chirashi Sushi er en ægte klassiker inden for det traditionelle, japanske køkken og kan - mere eller mindre - beskrives som sushi i en skål.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2022/Sushibowls/tamago_blogg_1.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Tamagoyaki – Japansk omelet
Pift din sushi-rulle eller Chirashi-skål op med Frida Ronges opskrift på den japanske omelet, Tamagoyaki. Et klassisk sushi-tilbehør, der er lige så lækkert som det er nemt at lave.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2020/Sushiskola/Ris/sushiris.JPG&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Sushiris
Vil du være rigtig god til at lave sushi? Her har du opskriften på de perfekte sushiris - der helt sikkert bliver en succes!
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2020/Sushiskola/blogg_kalrotgari.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Kålroegari – syltet kålroe
Syltet kålroe, kaldt kålroegari, eller syltet ingefær er mange menneskers favorit, når det kommer til sushi-tilbehør. Prøv Frida Ronges variant med smag af kålroe!
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2021/Eggsben/eggsben_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Eggs Royale
Byd på en kongelig weekendbrunch! Her deler den professionelle kok Thomas Sjögren en friskere variant af klassikeren Egg Benedict.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2024/Pask/pask_2024_dk.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Professionel påskemenu
Skab variation på påskebordet ved at servere klassikerne i en ny udgave. Vi giver dig et forslag til en treretters menu du kan lave i år.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2021/Smk/ChristinKashou_yuzuglass.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Yuzuis med mandelflager
Christin Kashou har yuzu som sin favoritfrugt. Her er en variant af yuzuis, som hun serverede til finalen i Sveriges Mästerkock. Absolut værd at prøve!
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2021/Zassenhaus/Laxcarp_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Laksecarpaccio med rosenpeber & granatæble
Laksecarpaccio er lige så lækkert for øjnene som for smagsløgene. Louise Johanssons variation har en dejlig blomstrende tone af granatæble og rosenpeberkorn.
Læs mere