Nybagt brød er altid værdsat. Her deler Louise Johansson grundopskriften på focaccia. Smag til med dildolie og friske tomater, eller varier med din yndlingstopping!
Opskrifter til picnicturen! Louise Johanssons lækre baguetter er fyldt med hjemmelavet urte-pesto, burrataost og lufttørret coppa. Server dem gerne sammen med frisk frugt.
Her er en opskrift af Frida Ronge, som er perfekt at lave over åben ild. Hvis du vil, kan du lave alt forarbejdet derhjemme og blot afslutte med vinen på stedet.
Sommerens salat til ALT grillmad har du her. Tilbered couscous på fem minutter, bland med jordbær, cantaloupemelon og fetaost. Server gerne med jalapeñodressing!
Frisk mørdej toppet med citroncreme, bladbeder i forskellige farver, gedeost i skiver og basilikumblade - hvor lækkert lyder det ikke? Serveres som små appetitvækkere eller lækkert tilbehør!
Pift din sushi-rulle eller Chirashi-skål op med Frida Ronges opskrift på den japanske omelet, Tamagoyaki. Et klassisk sushi-tilbehør, der er lige så lækkert som det er nemt at lave.
Syltet kålroe, kaldt kålroegari, eller syltet ingefær er mange menneskers favorit, når det kommer til sushi-tilbehør. Prøv Frida Ronges variant med smag af kålroe!
Christin Kashou har yuzu som sin favoritfrugt. Her er en variant af yuzuis, som hun serverede til finalen i Sveriges Mästerkock. Absolut værd at prøve!
Laksecarpaccio er lige så lækkert for øjnene som for smagsløgene. Louise Johanssons variation har en dejlig blomstrende tone af granatæble og rosenpeberkorn.
Tilbered en opskrift fra stjernekokken Stefan Karlsson. Denne skønne ret består af grillet, burfanget havkrebs, serveret med jordskokker og en skummende krebsesauce.
Det verkar som du använder en gammal webbläsare, vänligen uppdatera till en nyare version för att få optimal upplevelse av vår webbsajt. Vi rekommenderar webbläsaren Google Chrome.
Ladda ner Google Chrome
Cookies på siden
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik, tilpasse indhold og annoncer.
Du kan altid slette gemte cookies i "avancerede indstillinger" i din browser.