Knust japansk agurkesalat - sunomono

En forfriskende, sprød salat med japansk smag. Server den til grillmiddagen eller som en del af buffeten.
Læs mere
Green goddess
En farverig, grøn sauce, der passer til alt fra salater til grillmad. Den er let at variere, alt efter hvad du har hjemme.
Læs mere
Hjemmelavet BBQ-sauce
Dette er bbq-saucen som grillmester Johan Kullberg laver, når han ikke har adgang til sin egen. Alle ingredienser findes i et almindeligt køkken.
Læs mere
Grillet rabarber
Er der noget som smager mere af sommer end rabarber og grillmad? Grillet rabarber! Culinary Team West of Sweden står bag denne dejlige dessert.
Læs mere
Entrecôte med kajmak & ajvar
Tag dine grillkundskaber til næste niveau! Her viser den professionelle kok Edin Dzemat dig hvordan du laver en klassisk kødret med smag af Balkan.
Læs mere
Ajvar relish
Man kan grille året rundt! Her byder Edin Dzemat på en hurtig version af paprikavarianten ajvar - en klar favorit til grillmiddagen.
Læs mere
Hvid asparges med ørredrogn og mandelhollandaise
Lav Sebastian Gibrands førsteklasses forret! Med ingredienser som hvid asparges, ærteskud og spiselige blomster er dette en tallerken, der giver smukke forårvibes.
Læs mere
Kyllingesandwich med champignon
Verdens bedste sandwich? Ludwig Tjörnemos kyllingesandwich med cremet svampepuré og syrlig saltagurk er en rendyrket madoplevelse. Opskriften er lige så velegnet til søndagsbrunch som til en udendørs frokost.
Læs mere
Aspargessuppe med ramsløg og ærter
Er du på udkig efter en ret, der emmer af forår? Så skal du prøve Ludwig Tjörnemos aspargessuppe med ramsløg og ærter. Det er en frisk og lækker suppe, der serveres kold – perfekt til picnic i det fri!
Læs mere
Mandelkage med rabarber
Syrlig rabarber, cremet friskostcreme og brunet smør – Ludwig Tjörnemos mandelkage byder på årstidens absolut bedste smage. En skøn dessert, der helt sikkert kommer til at vække lykke!
Læs mere
Salatwraps med roastbeef eller laks
En frisk og sprød salat går man aldrig galt i byen med. Især ikke, hvis den serveres i form af små, delikate salatwraps med gravad laks eller roastbeef. Ludwig Tjörnemos forårsopskrift passer perfekt til en frokost i det grønne!
Læs mere
Bøftatar med tatarsauce & Shoestring fries
En udsøgt opskrift, hvor kødet er i fokus, er Sebastian Gibrands steak tartare. Her er tataren ledsaget af velsmagende tilbehør som tatarsauce og shoestring fries. Måske en forret til dit næste middagsselskab?
Læs mere
Kyllingeterrin med skysauce
Har du prøvet at lave terrine? Her kommer den professionelle kok Anton Husas fortolkning af den franske klassiker. Du kan selv vælge om den skal serveres som forret eller som en del af buffeten.⠀
Læs mere
Gravad laks med asiatisk smag
Vil du gerne have, at din gravad laks skal shine lidt ekstra i år? Gør som kokken Frida Ronge, og byd på en moderne tolkning med smage fra det japanske køkken.
Læs mere
Gulerodstærte med grønkålssalat
En grønnere jul er en bedre jul! Louise Johansson foreslår en dejlig vegansk tærte til julebuffeten, som får farve og smag fra gulerødder i forskellige nuancer.
Læs mere
Syltet rødløg
Taco, pizza, hamburger og pulled pork – syltet rødløg sætter kulør på hele familiens yndlingsretter! Her er vores sjoveste opskrift.
Læs mere
Pizza med røget svinekød, kål & rabarberkaramel
Opskriftstips! Her er en pizza som kombinerer sødt og salt i kraft af ingredienser som røget svinekød og rabarberkaramel.
Læs mere
Koreansk taco
Koreansk eller mexikansk – hvorfor vælge, når du kan få begge dele? Her mødes de to køkkener i en krydderstærk tacoopskrift.
Læs mere
Hvid chokolade panna cotta med appelsingranité
Lav den professionelle kok Sebastian Gibrands luksuriøse dessert. Her bliver panna cottaen smagt til og serveret med appelsin for at balancere sødmen fra chokoladen.
Læs mere
Risotto på nøgen havre
Lyst til en smagfuld risotto? Gør som kokken Filip Poon, og skift risene ud med nøgen havre. Så får du både en fyldigere smag og et mere holdbart måltid.
Læs mere
Vegetarisk taco med portobellosvamp
Taco er en ret, som hele familien sætter pris på. Prøv vores vegetariske opskrift med portobellosvamp og stærk jalapenodressing.
Læs mere
Stegt røje med gulerod og spinatcreme
Søger du inspiration til middagen? Hvad med en luksusmiddag med stegt røje? Her kommer en opskrift fra kokken Filip Poon.
Læs mere
Confit byaldi – Eventyrlig ratatouille
Lave ratatouille! Prøv Filip Poons opskrift på denne enkle men imponerende ret!
Læs mere
Tarte flambée med kartofler & løjrom
Tarte flambée er en fransk variant af pizza med en sprød bund af ugæret dej. Prøv Sebastian Gibrands lækre opskrift! Her har de klassiske toppings som skinke og løg veget pladsen for luksusagtig løjrom, kogte kartofler og dild.
Læs mere
Franske peberkager med mandel
Hvorfor ikke krydre julebagværket lidt ekstra og prøve vores franske peberkager med sød mandel? De er sprøde, nemme at lave og skal ikke rulles ud.
Læs mere